Paloilmoittimet

Ainutlaatuinen opastava paloturvavalojärjestelmä PRODEX FIREscape on integroidun paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmän lisäksi paljon enemmän. Älykäs järjestelmä ohjaa kriisitilanteessa kiinteistössä olevat henkilöt turvallista reittiä ulos poistumisreiteillä olevien muuttuvin symbolein varustettujen opastevalaisimien avulla. PRODEX FIREscape -järjestelmän laitteisto koostuu Hedengren Securityn suunnitelemasta kokonaisuudesta, jossa yhdistyvät opaste-, turvavalot ja paloilmaisinjärjestelmän laitteet. Järjestelmän paloilmoitinkeskus, paloilmaisimet ja turvavalot täyttävät EN54-vaatimukset sekä turvavalot niille asetetut EN-standardit, mm. standardin EN50172.

Prodex-paloilmoitinjärjestelmä

prodexProdex-paloilmoitinjärjestelmä on analysoiva, moderni ja teknisesti huippuunsa kehitetty. Joustava ja monipuolinen paloilmoitinjärjestelmä sopii sekä uusiin että saneerattaviin, pieniin ja suuriin kohteisiin.

Hedengren Securityn Suomessa suunnittelema ja valmistuttama Prodex-paloilmoitinkeskus on helppokäyttöinen ja käyttäjäänsä opastava, EN-54-2 -normin mukaan hyväksytty.

Prodex-paloilmoitinjärjestelmässä käytetään Hochikin tasokkaita ja monipuolisia ilmaisimia, kuten: savu-, lämpö-, monikriteeri- ja näytteenottoilmaisimia.

Vuosikymmenten kokemuksen omaava Hochiki on yksi maailman johtavista ja arvostetuimmista paloilmaisin- ja hälytyinvalmistajista.

Neptolux-turvavalojärjestelmä

neptoluxOsoitteellinen Neptolux-turvavalojärjestelmä koostuu keskusyksiköstä, erillisestä käyttölaitteesta, varavoimalla varustetuista opaste- ja turvavalaisimista sekä heikkovirtakaapelilla toteutetusta kaapeloinnista. Kustannustehokas, ympäristöystävällinen ja energiapihi järjestelmä on korvannus uudis- ja saneerauskohteissa keskusakustopohjaiset poistumistievalaistusjärjestelmät.

Järjestelmä rakentuu led-pohjaisiin ratkaisuihin, joissa on huomioitu koko turvavalojärjestelmän käyttöikä asennuksesta laitteiston kierrätykseen elinkaaren lopussa.

Neptolux-valaisimet voidaan varustaa Li-Po-akuilla tai kondensaattoreilla.

PRODEX FIREscape -järjestelmän edut

  • Yksi keskus, yksi kaapelointi – kaksi järjestelmää
  • Ohjaava ja opastava järjestelmä palotilanteessa ja sähkökatkon aikana
  • Kustannustehokas koko elinkaaren ajan: asennus, käyttöönotto ja ylläpito
  • Poistumistievalojen toimintavarmuus valaisinkohtaisilla varavoimilla
  • Joustava ja varma ylläpito; turvavalojen automaattitestaus
  • Paloilomaisimien toimintakokeet tehtävissä yhden huoltomiehen toimesta
  • Tarkastus-/huoltotoiminta kattaa kaksi kokonaisuutta: paloilmoittimen ja poistumiestievalaistuksen
  • Ympäristöystävällinen: akut, ledit ja erittäin pieni virrankulutus
  • Järjestelmän kierrätettävyys elinkaaren jälkeen
  • Ohjaavien opastevalojen etäkäyttö mahdollistaa ihmisvirtojen hallitun ohjauksen

Tele-Projekti Oy

 

Tallenna