THV Airisto Race -kutsu

Hei kaikki Purjehtijat!

THV AIRISTORACE 2017 juhlavuoden purjehdustapahtuma järjestetään tänä vuonna Torstaina 8.6. Airistorace nyt 10 vuotta! 10 kisaa, mutta vain 10 minuuttia sadetta.
Tervetuloa aurinkoiseen Airistoraceen!

Ilmoittautumiset: kimmo.luoto@thv.fi tai mika.packalen@thv.fi

Mikä Airistorace? THV Turvapalvelut järjestää vuosittain THV Airisto Race purjehduskilpailun ja toimintapäivän Airiston Hotellilla. Traditio on jatkunut nyt jo 10 vuotta. Kaikki alkoi siitä kun vuonna 2007 syksyllä vietimme THV:n ”tykypäivää” ja purjehdimme parilla veneellä kilpaa Stormy -pursiseuran saareen saunomaan. Kisasta ei juuri jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta idea buulaaki-purjehduksesta jäi muhimaan. Seuraavana keväänä toisessa Airistoracessa oli mukana jo liki kymmenen venettä, yrityksemme ystäviä ja yhteistyökumppaneita.  Siitä lähtien Airistoracea on vietetty kesän purjehduskauden avaavana mukavana tapahtumana, jota osataan jo odottaa.

Tapahtuma 8.6.2017 Airiston hotellin vierasvenesatama:

Tapahtuman idea on, että THV:n ystävät ja yhteistyökumppanit osallistuvat tapahtumaan omilla veneillään ja ottavat veneeseensä gastiksi oman yrityksensä asiakkaita, kavereita, sidosryhmien henkilöitä tai henkilökuntaa… miten parhaaksi näkee.
Kilpailun luonne on hyvin vapaamuotoinen, tasoitusajat lasketaan osallistujien veneille ja matkaan lähdetään täys-chasing lähtöperiaatteella. Osallistua voi siis aivan perus perheveneellä. Tänäkin vuonna Airistoracen startti ja maali ovat Airiston Hotellilla. Kisan reitti valitaan sääennusteiden mukaan niin, että purjehdusaika olisi noin 4-5 tuntia. Tässä ajassa ehtii kiertämään ihan mukavan lenkin.

Lataa reittiohje 2017 täältä:

THV_Airisto_Race_2017_reittio..

Terveisin, THV:n purjehdustiimi