THV Airistorace 2020

Hei kaikki purjehtijat,

THV AIRISTORACE 2020 purjehdustapahtuma järjestetään tänä vuonna Torstaina 3.9.2020.

Tervetuloa aurinkoiseen Airistoraceen!

Ilmoittautumiset: kimmo.luoto@thv.fi tai mika.packalen@thv.fi

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

1. Kippari / järjestäjä ja yhteystiedot

2. Veneen nimi/merkki/purjenumero/ LYS luku

3. arvioitu miehistön lukumäärä ja illanviettoon osallistuvien määrä

Mikä Airistorace?

THV Turvapalvelut järjestää vuosittain THV Airistorace purjehduskilpailun ja toimintapäivän Airiston Hotellilla.

Tapahtuma 3.9.2020 Airiston hotellin vierasvenesatama:

Tapahtuman idea on, että THV:n ystävät ja yhteistyökumppanit osallistuvat tapahtumaan omilla veneillään ja ottavat veneeseensä gastiksi oman yrityksensä asiakkaita, kavereita, sidosryhmien henkilöitä tai henkilökuntaa… tai vaikka purjehduksen olympiajoukkueen, miten parhaaksi näkee.

Kilpailun luonne on hyvin vapaamuotoinen, tasoitusajat lasketaan osallistujien veneille ja matkaan lähdetään täys-chasing lähtöperiaatteella. Osallistua voi siis aivan perus perheveneellä. Tänäkin vuonna Airistoracen startti ja maali ovat Airiston Hotellilla. Kisan reitti valitaan sääennusteiden mukaan niin, että purjehdusaika olisi noin 4-5 tuntia. Tässä ajassa ehtii kiertämään ihan mukavan lenkin. Kisan jälkeen illanvietto ja palkintojen jako Airiston ravintolassa sekä jälkilöylyt rannan SPA:ssa.

Airistorace Traditio on jatkunut nyt jo yli 11 vuotta. Kaikki alkoi siitä kun syksyllä vuonna 2007 vietimme THV:n ”tykypäivää” ja purjehdimme parilla veneellä kilpaa Stormy -pursiseuran saareen saunomaan. Kisasta ei juuri jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta idea buulaaki-purjehduksesta jäi muhimaan. Seuraavana keväänä toisessa Airistoracessa oli mukana jo liki kymmenen venettä, yrityksemme ystäviä ja yhteistyökumppaneita. Siitä lähtien Airistoracea on vietetty kesän purjehduskauden avaavana mukavana tapahtumana, jota osataan jo odottaa.

Voitte välittää tätä kutsua myös muille tutuille purjehtijaystävillenne.

Kesäisin Terveisin,

THV:n purjehdustiimi