Viestintälaitteet

Viestintäjärjestelmiä ovipuhelimista keskusradioihin.

Edustamamme tuotteet ovat laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä. Ovipuhelinjärjestelmät liike- ja asuin kiinteistöjen tarpeisiin, löytyvät Aiphonen monipuolisesta tuoteperheestä.

Keskusradio ja evakuointikuulutusjärjestelmät räätälöidään kulloisenkin tarpeen mukaan, Voice EVAC järjestelmien kokonaistoimituksiin etsimme asiakkaalle teknisesti sopivimman ja taloudellisesti järkevimmän ratkaisun kaikkiin ympäristöihin. Tuotemerkkeinä muun muassa Bosch ja RCS.

aiphone

Aiphone on maailman johtavia ovipuhelinvalmistajia. Aiphonen ovipuhelinjärjestelmät tuovat mukavuutta ja turvallisuuden tuntua käyttäjilleen. Valikoimasta löytyy erilaajuisia vaihtoehtoja kerrostalojen, asuntojen sekä pienten ja suurten liiketilojen tarpeisiin.

Aiphonen ovipuhelimia on mahdollista saada mm. ovikameralla, monitorilla ja handsfree-ominaisuudella varustettuna. Valikoimastamme löytyy myös järjestelmiä, joihin voidaan liittää puhelinmodeemi. Sen avulla kutsu voidaan siirtää ovelta kännykkään tai muuhun langattomaan puhelimeen.

Kaikille Aiphonen ovipuhelimille on yhteistä yksinkertainen ja kevyt kaapelointi. Parikaapeli riittää ovelta vastauskojeelle ja siitä edelleen seuraaville monitoreille. Pienikokoisten ja tyylikkäästi muotoiltujen ovipuhelimien suunnittelussa on otettu huomioon nykyarkkitehtuurin vaatimukset.