THV Turvapalvelut

THV Turvapalvelut koostuu kahdesta turvallisuusalan yrityksestä: Tele-Projekti Oy ja THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy. Turvallisuutta olemme tuottaneet jo vuodesta 1975, aina yrittäjävetoisesti.

Tele-Projekti Oy on turva- ja telealan vahva projektiosaaja. Toimintaamme kuuluvat turva- ja viestintälaitteiden maahantuonti ja tukkumyynti sekä järjestelmäurakointi kiinteistöihin koko Suomen alueella. Ratkaisut joista installaatiot rakennamme, ovat alan ehdottomia ykköstuotteita. Laadukkaan järjestelmän takeena on ennen kaikkea toimiva huolto ja tuotteiden pitkä elinkaari. Emme hyväksy kompromisseja.

Tele-Projekti on Finanssialan keskusliiton sertifioima turvaelektroniikan asennusliike FK 2007, ISO 9001.

THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy on moderni vartioimisliike, jonka päätuote on tekninen valvonta. Valvomossamme vastaanotetaan hälytyksiä sekä turvakamerakuvaa asiakaskohteistamme koko Suomen alueelta. THV:n vartijat suorittavat hälytystoimenpiteet Turun talousalueella, muualla Suomessa toimenpiteitä suorittaa yhteistyöyritykset.

Hälytyskeskuksemme on Finanssialan Keskusliiton sertifioima FK 2007, ISO 9001:2008 -standardin mukainen hälytyskeskus.

Tunnuslukuja

Tele-Projekti Oy (Y-tunnus: 0878694-1)
Taloustiedot: http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/teleprojekti+oy/08786941 (Luottoluokitus AAA jo 10 vuotta yhtäjaksoisesti / Bisnode 2015)

THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy (Y-tunnus: 1731339-6)
Taloustiedot: http://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/thv+tele+ja+halytysvalvonta+oy/17313396 (Luottoluokitus AA+ / Bisnode 2015)

Historiaa

Yrittäjien yhteinen historia alkoi jo vuonna 1944.

1975

1975 Taisto Luoto perusti yhteisantenneihin ja keskusradioihin keskittyvän Tele-Projekti Oy:n. Myös vartiointikokemusta oli lähellä, kun serkku Per Erik Packalen vaikutti vartiointiliike Vartioavussa. Yhtiöiden yhteinen kahvinurkka löytyi Kauppiaskadun toimistosta.

littoistentie1977

poso

Vartioapu_Oy_logo

neukkari

1985

Syntyi tutuksi tullut toiminimi THV, kun Luoto ja Packalen yhdistivät voimansa ja perustivat hälytyskeskuksella varustetun modernin vartioimisliikkeen Tele-Projektin uuteen toimitaloon Liedossa. Myöhemmin THV muutti Ruissalontielle, jossa samassa kiinteistössä aloitteli toimintaansa myös paikallisradio Auran Aallot.

1987

Turkuun avattiin kauppakeskus Hansa, jonka turvaliikkeenä THV toimi seuraavien 10 vuoden ajan. Parhaimmillaan THV työllisti 120 työntekijää. Työtehtäviä oli laidasta laitaan kauppakeskusvartioinnista piispan privaattikuskiksi.

thvvalvomo80luvulla

piispansaattue3

THVensimmainenmurtohalytarra

thvautot

1995

Tele-Projekti aloitti kameravalvontalaitteiden maahantuonnin ja on siitä lähtien erikoistunut monipuolisten kameravalvontajärjestelmien asennuksiin. Kulunvalvontalaitteiden ja turvajärjestelmien kysynnän kasvaessa aloitettiin myös yhteistyö Hedegren Oy:n kanssa.

maakuntalehti99

terovartija

2003

Perustettiin uusi THV Hälytysvalvonta, kun aiempi työvoimavaltainen vartiointitoiminta oli myyty Engel Oy:lle. Uusi moderni THV lähti vankistamaan jalansijaansa Turun turvamarkkinoilla keskittymällä pelkästään teknisiin vartiointipalveluihin, kuten etävalvontaan ja hälytysten vastaanottoon. 2000-luvulla toimintaamme kuului myös yritysristeilyalus M/S Seascape.

logot

janiruuvaa

honeywelljoystick

2005

THV:ssa alkoi sukupolvenvaihdos. Vetovastuuseen siirtyivät Luodon suvusta Kimmo ja Tiina sekä Packaleneista Mika. THV on viimeisten 10 vuoden ajan urakoinut suurissa uudisrakennushankkeissa sekä laajentanut olemassa olevien asiakkaiden huolto- ja ylläpitotöihin. Tuotevalikoimaan on lisätty paloilmoittimet, turvavalaisinjärjestelmät sekä keskitetyt kameravalvontaverkot ja palvelimet.

2015

THV täyttää 40 vuotta. Yhtiö keskittyy edelleen laatuun ja ennen kaikkea moderniin tekniikkaan. IT-osaamisen rooli turvasektorilla kasvaa ja Big Dataa aletaan entistä enemmän valjastaa turvapalveluiden käyttöön. THV on vahvasti mukana kehityksessä, kuten aina jo 40 vuoden ajan.

yritys_finnsec

palokeskusopastus

kallehyvameininki