Jablotron

JABLOTRON 100 -hälytinjärjestelmä sopeutuu joustavasti jokaisen rakennuksen turvallisuusvaatimuksiin. Yksittäisten vyöhykkeiden toisistaan riippumaton valvonta mahdollistaa myös vain rakennuksen valittujen osien valvonnan tarpeen mukaan. On mahdollista esimerkiksi valvoa päivällä vain autotallia ja yöllä autotallin lisäksi myös talon alakertaa ja puutarhaa. Mitään ei jää huomaamatta ja avun hälytys tapahtuu ajoissa

  • Käyttö on helppoa ja design moderni
  •  Selkeä rakennuksen osien valvonnan tilan näyttö
  • Voit valvoa järjestelmää matkapuhelimestasi mistä tahansa
  • Järjestelmä kirjaa ylös, milloin lapset palaavat koulusta
  • Voit ohjata valittuja laitteita etäkäytöllä mistä tahansa
Ohjaus
Järjestelmää voi ohjata jopa 300 käyttäjää. Tätä varten on saatavissa sekä langallisia että täysin langattomia käyttölaiteitta. Ne kaikki on varustettu RFID-lukulaitteella ja mallista riippuen näppäimistöllä tai näytöllä. Moduuleihin liitetään ohjaussegmenttejä, jotka liikennevalojen yksinkertaisella logiikalla mahdollistavat sektorien, lähtöjen ja paniikkihälytysten helpon ohjauksen ja osoittavat järjestelmän tilan. Vihreällä ja punaisella merkkivalolla tilan selkeästi indikoivien ohjaussegmenttien ansiosta on JABLOTRON 100 ainutlaatuisen selkeäkäyttöinen ja jokaiselle käyttäjälle sopiva. Järjestelmän ohjaus tapahtuu painamalla vastaavaa segmenttiä ja vahvistamalla käyttöoikeus koodilla tai RFID-kortilla tai -sirulla.

Ilmaisimet
JABLOTRON 100 -järjestelmässä voi olla jopa 120 langatonta tai johdollista ilmaisinta, näppäimistöä ja ohjainta, sireenejä tai muita laitteita. Järjestelmä voidaan jakaa 15 sektoriin. Keskusyksikkö yhdistää saumattomasti johdollisen BUS-väyläarkkitehtuurin langattomuuteen. Langaton kommunikaatio perustuu uuteen 868 MHz taajuutta käyttävään kaksisuuntaiseen dynaamiseen JABLOTRON 100 -siirtoprotokollaan. Toimintaetäisyydet ovat avoimessa tilassa satoja metrejä ja niitä voi edelleen laajentaa liittämällä väylään lisää radiomoduuleja. Valvottavan alueen täydellistä peittoa varten voidaan järjestelmään asentaa jopa 3 radiomoduulia. Rakennuksen valvonnan yksilöllistä ratkaisua varten on käytettävissä laaja valikoima laitteita sekä langallisina että langattomina versioina.

Ulostulot ja ohjaukset
Järjestelmä tarjoaa käyttöön 32 ohjelmoitavaa lähtöä. Ne voidaan liittää väylän kautta tai langattomasti PG-lähtömoduuleihin, jolloin niillä voidaan ohjata valittuja laitteita. PG-lähtö voidaan ohjelmoida ohjaamaan mm. valaistusta, lukitusta, portteja ja muuta kodin- ja yrityksen automaatiota. Hälytyksen, järjestelmän aktivoinnin ja PG-lähtöjen päälle ja pois päältä kytkemisen signalointiin on saatavissa uuden tyylikkään designin omaavia johdollisia ja langattomia sireenejä ulko-tai sisätiloihin. Sisäsireeni ilmoittaa lisäksi tulo- ja lähtöviiveen ja siinä on painike ohjelmoitavilla toiminnoilla.

Raportointi ja etäkäyttö
Keskusyksikkö on varustettu GSM/GPRS/LAN -kommunikaattorilla, joka mahdollistaa ääni-, SMS- tai GPRS-kommunikaation käyttäjien ja valvontakeskusten kanssa. Lisäksi voidaan asentaa puhelinmoduli kiinteää puhelinlinjaa varten. Tiedonsiirron lisäksi kommunikaattorit toimivat modeemeina täydellistä etäkäyttöä, monitorointia, ohjelmointia ja PG-lähtöjen (ja siten esim. rakennuksessa olevien laitteiden) ohjausta varten. Etäkäyttö on mahdollista itsepalveluportaalista, SMS-komennoilla ja suoralla yhteydellä F-link asetusohjelmistosta.Tarkenna hakua